Verandaspecialist

Als je een terrasoverkapping laat plaatsen dan kun je ook bij regenachtig of wat kouder weer toch lekker van het buitenleven genieten. De meest eenvoudige vorm van een terrasoverkapping is een veranda. Ben je naar een dergelijke eenvoudige oplossing op zoek, dan zit je bij ons goed want wij zijn dé verandaspecialist.

 

Een mooie veranda laat je plaatsen door een verandaspecialist

Zie je jezelf al zitten met gitaar op een schommelbank op je veranda, natuurlijk geplaatst door dé verandaspecialist. Misschien klink het wat te idyllisch.  Maar zeg nu eerlijk, wat is er heerlijker dan lekker buiten zitten. Voor alle wensen die er maar zijn op het gebied van terrasoverkappingen en veranda’s kunnen wij als verandaspecialist een oplossing bieden. Wij bouwen de veranda gewoon vast aan je woning. Als je wilt dan zorgen wij er ook voor dat de vloerhoogte van je veranda binnenshuis verder loopt zodat je zo vanuit je woning je veranda op loopt en niet eens in de gaten hebt dat je van binnen naar buiten loopt. Dat geeft een ultiem buitengevoel, zelfs wanneer je in je woning bent. Een mooie veranda die doorloopt vanuit je woning zorgt ervoor dat je leefruimte aanzienlijk wordt vergroot. Het is toch heerlijk dat zo’n veranda binnenshuis een outdoor gevoel oproept.

 

Wil je een veranda of een hele tuinkamer?

Een veranda is in principe een open maar overdekte ruimte. Wel kunnen wij zorgen voor zijwanden zodat het minder doorwaait. Wanneer je ons als verandaspecialist glazen wanden in de veranda laat plaatsen, dan wordt het een zogenaamde serre. En natuurlijk kunnen wij ook hoogwaardigere vormen van constructie en beplating of glaswerk hanteren. Dan ontstaat er een heuse tuinkamer. Het zal je duidelijk zijn, voor al je aanbouw oplossingen die je leefruimte vergroten en meer outdoor gevoel geven, neem je contact op met de verandaspecialist.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer