Veranda Helmond

Bent u voornemens in het voorjaar een veranda aan uw huis te (laten) plaatsen, kijk dan eens op Veranda Helmond oftewel van Dijk Zonweringen aan de Engelseweg te Helmond. Er zijn diverse afmetingen, kleuren en structuren te koop en bent u een goede doe-het-zelver, dan bestaat de mogelijkheid om in onze outlet een zelfbouw veranda aan te schaffen. Kijk voor een aantal voorbeelden van veranda’s op onze website www.verandaexclusieve.nl en kijk welke uw voorkeur heeft. Onze veranda’s hebben verschillende namen en onderscheiden zich hiermee onderling in kwaliteit en mogelijkheden. De Veranda Rivièra is bijvoorbeeld beter van kwaliteit dan de Veranda Bardolino. Uiteraard zit er dan ook een prijsverschil in.

Veranda aan woonhuis

Een veranda aan uw woonhuis verlengt de periode dat u heerlijk buiten kunt leven en daarom raden wij u aan om prijs op te vragen bij Veranda Helmond. U zult zien dat wij een scherpe offerte kunnen maken voor uw veranda. Er is keuze uit veel verschillende kleuren en structuren, breedtes en lengtes. Bij de Veranda Rivièra is de maximale overspanning 7 meter. Hierbij staan er alleen op de hoeken steunpilaren. Wilt u een nog bredere veranda dan is dit te realiseren door er meer steunpunten in te plaatsen. Een veranda kan tevens dienen als zonwering door er bijvoorbeeld zijwanden of ritzscreens op aan te brengen en een minder zon doorlatende dakbedekking. Hiermee houdt u tevens de koude buiten waardoor u langer van het buiten zijn kunt genieten.

Aluminium veranda's

Al onze veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn bij Veranda Helmond te verkrijgen in diverse stijlen, kleuren en structuren. De meest exclusieve veranda die wij in onze collectie hebben is de Veranda Iseo. Kenmerkend voor deze soort veranda’s zijn de designs. U heeft de keuze uit een modern design of een strak of klassiek design. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige plaatsing en indien gewenst kunt u zijwanden laten zetten. De Veranda Iseo van Veranda Helmond is uiteraard voorzien van een goot die aan de gekozen stijl wordt aangepast. Hoe licht het is onder uw veranda kunt u zelf bepalen door te kiezen voor meer of minder zon doorlatende platen. Een veranda is daarom niet alleen een extra leefruimte maar tegelijkertijd een prima zonwering wanneer de zon pal op de achterzijde van uw huis staat.

Offerte aanvragen
Veranda Helmond Ligger
Veranda Helmond Bardolino
Veranda Helmond Goot

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past. Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig. Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

  • Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.
  • Tegen geluidsoverlast
  • Geeft privacy
  • Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.
  • Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken. Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen. Lees meer