Veranda showroom

U ziet zichzelf wellicht al heerlijk zitten tijdens de nazomer op uw eigen veranda. Een veranda zorgt ervoor dat u langer van het buitenleven kunt blijven genieten. En mocht het een dagje regenachtig maar toch warm zijn, dan kunt u toch heerlijk op uw veranda buiten blijven zitten.

Dé specialist als het gaat om het plaatsen van veranda’s vindt u in de firma Van Dijk in Helmond. Kom eens een kijkje nemen in onze nieuwe veranda showroom. Voordat u een beslissing neemt over het type veranda dat wij voor u mogen installeren, wilt u natuurlijk eerst een beeld krijgen van wat u kunt verwachten. Dat beeld rijgt u in onze veranda showroom.

Maak de keuze voor de veranda die bij u past in onze veranda showroom

Op het gebied van veranda’s is vanalles mogelijk tegenwoordig. U heeft de keuze uit een relatief eenvoudige, houten veranda maar kunt ook kiezen voor een hoogwaardige aluminium veranda met een extra grote overspanning. Ook kunt u kiezen voor allerlei typen zijwanden zodat u lekker uit de wind kunt zitten. Een groot aantal soorten veranda’s kunt u komen bekijken in onze veranda showroom.

De ultieme veranda is een heuse tuinkamer die de behaaglijkheid van een binnenomgeving kent maar waarin u zich toch buiten waant. Kom een kijkje nemen in onze veranda showroom aan de Engelseweg in Helmond!

Ook voor extra opties ten aanzien van uw veranda kunt u bij ons terecht

Wat dacht u van het laten plaatsen van een veranda die voorzien is van fraaie verlichting? Op die manier kunt u tot in de late uren op uw veranda vertoeven mits de temperatuur dat toelaat. Wordt het te koud, installeer dan een heater. Dergelijke accessoires zijn ook te bekijken in onze veranda showroom.

Kom dus naar onze veranda showroom voor een goede indruk van wat wij kunnen leveren en voor ons advies op maat.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer