Veranda Mierlo

Zonwering nodig en tegelijkertijd profiteren van een uitbreiding van de leefruimte in uw woning, dan bent u toe aan een Veranda Mierlo. Door middel van het leggen van verschillende soorten dakbedekking, kan uw veranda tevens functioneren als zonwering. Een tuin op het zuiden is erg fijn, maar het kan daardoor ontzettend warm worden in huis. De oplossing biedt www.verandaexclusieve.nl met een veranda die dienst doet als zonwering, maar tegelijkertijd is deze veranda een verlenging van uw huis, waardoor u in de zomer langer kunt genieten van het buiten zijn. Er zijn verschillende modellen veranda’s, variërend in materialen, kleuren en uiteraard prijzen.

Veranda Iseo

De veranda Iseo is één van de kwalitatief betere veranda Mierlo varianten. We hebben diverse benamingen voor onze veranda’s en iedere veranda heeft zijn specifieke eigenschappen. Zo is de Veranda Rivièra bijvoorbeeld erg geschikt voor grotere overspanningen. Niet iedereen vindt het mooi om tegen een paal in het midden aan te kijken, daarom is het mogelijk om met deze veranda een overspanning van 7 x 4 meter te realiseren. Mogelijkheden te over bij onze veranda’s. Ze zijn helemaal dicht te maken met zijschermen, er zijn diverse soorten dakbedekkingen, afhankelijk van het doel, tevens zonwering of niet, en het materiaal verschilt in dikte voor extra stevigheid.

Van Dijk Zonwering

Veranda Mierlo is een onderdeel van van Dijk zonweringen. Op zich niet raar omdat een veranda tevens kan dienen als zonwering. U bent daarom bij ons aan het goede adres. Een jarenlange ervaring met zonweringen zet ons op een positie waarin we kunnen stellen dat we u een uitstekend advies kunnen geven. Het is tenslotte geen pakje boter wat u koopt. Het moet functioneel zijn en een groot aantal jaren meegaan zodat u er optimaal van kunt genieten. Vooral het langer buiten kunnen zijn is een groot voordeel van een veranda Mierlo. De zomeravonden worden langer door het aanbouwen van een veranda en uw huis krijgt tegelijkertijd een waardevermeerdering.

Offerte aanvragen
Veranda Helmond Ligger
Veranda Helmond Bardolino
Veranda Helmond Goot

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past. Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig. Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

  • Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.
  • Tegen geluidsoverlast
  • Geeft privacy
  • Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.
  • Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken. Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen. Lees meer