Veranda met zijwand

Wat zul jij heerlijk zitten op je veranda als aanbouw aan je huidige woonhuis. Zo’n veranda vormt een uitbreiding van je leefgedeelte. Een veranda maakt het mogelijk om tot in de late herfst te kunnen blijven genieten van het buitenleven. Wanneer jij een echt buitenmens bent, dan is dat dus exact waar je naar op zoek bent. Maar tocht en wind kunnen wel eens zorgen voor een onaangenaam gevoel. Vandaar dat wij ook de optie van veranda met zijwand aanbieden. Met een of meer zijwanden zorg je ervoor dat er geen koude wind waait op je veranda en dat het dus langer behaaglijk blijft.

Een veranda met zijwand is dé oplossing tegen tocht en wind

De veranda is de meest eenvoudige vorm van terrasoverkapping. Je zit er sowieso droog maar de wind heeft op je veranda nog steeds vrij spel. Zelfs wanneer de temperatuur goed is, kan een flinke wind je toch een koud gevoel geven en je “dwingen” om binnen te gaan zitten. Als echt buitenmens wil je dat natuurlijk niet en daarom raden wij je aan om je veranda uit te rusten met een zijwand. Dat maakt het nog behaaglijker en lekkerder om buiten te zitten. In combinatie met een heater hou je het dan tot laat in de herfst wel uit op je veranda.

De veranda’s die wij leveren kennen een groot aantal opties. Wij leveren veranda’s met zijwanden maar wij leveren ook verlichting. Wanneer wij glas plaatsen als zijwanden wordt de veranda zomaar een serre. En wanneer je andere, nog hoogwaardigere opties kiest, dan verandert je veranda in een echte tuinkamer waar je het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten.

Laat je veranda plaatsen door dé specialist op verandagebied

Voor ieders wens hebben wij een oplossing op het gebied van veranda, serre of tuinkamer. Neem daarom snel contact met ons op zodat we samen een plan van aanpak kunnen bedenken.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer