Veranda met verlichting

Zie jij jezelf al zitten op je veranda met verlichting, geplaatst door dé specialist op het gebied van veranda’s? Want dat zijn wij. Een veranda is de meest eenvoudige vorm van terrasoverkapping en al realiseerbaar met een bescheiden budget. Maar ben jij een echt buitenmens, dan is het natuurlijk heerlijk om tot laat in de herfst lekker onder je dekentje op je veranda met verlichting te zitten. Contacteer ons om te vernemen wat wij voor je kunnen doen.

Een veranda met verlichting is een verlengstuk van je woonkamer
Door je veranda uit te rusten met fraaie verlichting, wordt het een leefgedeelte waar je ontspannen alles kunt doen wat je in je woonkamer ook kunt doen. Heerlijk lezen, genieten van een wijntje maar ook werken tot in de late uurtjes wanneer dat noodzakelijk is.  Zoveel mensen zoveel wensen. Dus wij bieden op het gebied van terrasoverkappingen, waaronder veranda’s, eindeloos veel mogelijkheden waaronder diverse opties die te maken hebben met verlichting. Wanneer jij dat wilt kunnen wij ervoor zorgen dat de vloerhoogte van binnen naar buiten (op je veranda) naadloos in elkaar overloopt. Zo is er geen duidelijke grens tussen binnen en buiten. Binnen voelt daardoor als buiten en andersom. Je vergroot er je leefgebied enorm mee. En zeg nu zelf, het is toch heerlijk om langer van het buitenleven te kunnen genieten met zo’n veranda met verlichting?

Van eenvoudige veranda tot uitgebreide tuinkamer
Oriënteer je eerst even op de mogelijkheden voordat je definitief kiest voor en veranda met verlichting. Er zijn namelijk meer keuzes. Wanneer we de veranda voorzien van glazen wanden wordt het een serre. Dan kun je er nog langer van genieten. En met allerlei anders opties, materialen en constructies, is het zelfs mogelijk om de aanbouw om te toveren tot een heuse tuinkamer. Dan behoud je zelfs in de winter nog je buitengevoel. Kijk snel op onze website voor alle mogelijkheden die wij bieden.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer