Een veranda laten plaatsen: verandaexclusieve.nl

Veranda Exclusieve Van Dijk is al meer dan 30 jaar een begrip in Helmond! Wij kunnen met veel vakkundigheid een veranda plaatsen bij uw woning. U heeft de keuze uit verschillende varianten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Veranda Bardolino. Dat is een eigentijdse aluminium veranda. Bij ons is die buitengewoon gunstig geprijsd. Door het gebruik van roestvrije aluminium componenten is deze veranda lichtgewicht en is de kwaliteit ongeëvenaard.

Montage van een dergelijke veranda op uw locatie is mogelijk in meerdere kleuren en afwerkingsstijlen. Deze veranda is voorzien van een polycarbonaat dakbedekking. Ook ten aanzien van de mate van transparantie daarvan heeft u diverse opties. Kies uit volledig helder, semi-transparant of voor opaal (reflex).

Laat ons de veranda van uw dromen plaatsen

Door een veranda te laten plaatsen genereert u een aantrekkelijke, windvrije overkapping waar u heerlijk kunt vertoeven tot laat in het seizoen. Een veranda is een verlengstuk van uw tuin waarmee u een heerlijk buitengevoel genereert. Wij beheersen vele vormen van veranda montage. U kunt natuurlijk een exemplaar met een zeer open structuur door ons laten plaatsen. Wij beschikken echter ook over veranda’s die voorzien zijn van al dan niet uitneembare of verschuifbare wanden.

U kunt bijvoorbeeld overwegen om ritzscreens aan te laten brengen. Dat is glasvezeldoek dat eenvoudig kan worden vast geritst en losgemaakt. Het zorgt dat men altijd uit de wind zit, het filtert het zonlicht, voorkomt overmatige warmte en houdt zelfs de regen buiten de deur. Tevens functioneert het als hor. Ritzscreens in uw veranda laten plaatsen: een uitstekende keuze.

Bezoek onze showroom

Veranda Exclusieve Van Dijk, expert in veranda montage nodigt u graag uit om de showroom te bezoeken. Dan krijgt u vooraf al een goed beeld van de veranda’s die wij bij u kunnen komen plaatsen. Ook andere elementen en componenten zijn hier te bewonderen. Wij helpen u graag om extra van uw woning en tuin te genieten.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer