Veranda Geldrop

Voor uw vakman in de regio die uw veranda Geldrop kan plaatsen moet u bij www.verandaexclusieve.nl zijn. We hebben een ruime keuze in veranda’s die allemaal verschillende afmetingen, materiaaldikte en kleuren hebben. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ritzscreens of zijwanden te plaatsen, afhankelijk van de omstandigheden in uw tuin. Staat er veel zon of wind, heeft u inkijk van anderen, heeft u regeninslag of veel last van muggen en ander ongedierte? Wij kunnen u ritzscreens leveren die tevens dienst doen als hor en die geen inkijk van buiten naar binnen hebben. Twee vliegen in één klap dus….

Spie

Heeft u vaak last van slagregen aan de zijkant van uw veranda, dan zou u in uw veranda Geldrop een spie kunnen plaatsen waardoor er geen regen en wind meer binnen komt. Dit is ideaal om nog langer van uw zomer- en nazomeravonden te genieten. Vraag bij ons de prijzen op voor dakgoten, spieën, ritzscreens, zijwanden en andere opties om uw veranda dicht te kunnen maken tegen wind en regen. Zo kunt u ook op minder mooie dagen genieten van uw veranda Geldrop. Kijk op onze website en vraag een vrijblijvende offerte op. Bent u een doehetzelver? Dan hebben wij mooie aanbiedingen voor u in onze outlet. Alle onderdelen en een gebruiksaanwijzing zitten erbij zodat u uw veranda zelf kunt bouwen.

Doe het zelf veranda

Er zijn veel doe het zelvers die hun veranda Geldrop liever zelf zetten en daardoor geld kunnen besparen. Groot gelijk. Voor handige mensen moet het ook niet zo moeilijk zijn. Kijk voor aanbiedingen op onze outlet en bestel online. Komt u er echt niet uit? Bel ons gerust en wij leggen u haarfijn uit wat de mogelijkheden zijn. Apart te bestellen zijn onder andere ook ledverlichting met dimmer en afstandsbediening. Vraag naar de prijzen van deze verlichting en bestel hem gelijktijdig met de veranda, eventueel kan dit voordeliger zijn.

Offerte aanvragen
Veranda Helmond Ligger
Veranda Helmond Bardolino
Veranda Helmond Goot

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past. Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig. Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

  • Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.
  • Tegen geluidsoverlast
  • Geeft privacy
  • Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.
  • Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken. Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen. Lees meer