Veranda Deurne

Heeft u nog plek in uw tuin om een veranda aan te bouwen, dan moet u zeker niet twijfelen om een veranda Deurne te laten plaatsen. Een veranda is een verlenging van uw huis en geeft uw woning daarom meerwaarde. Meer woonoppervlak is meer waarde tegenwoordig. Zomers kunt u langer genieten van het buiten zijn. Wilt u beschermd zijn tegen wind, dan kunt u erover nadenken zijwanden te laten plaatsen/hangen. Heeft u de hele dag zon op de veranda, dan is het aan te raden om dakbedekking te kiezen die tegelijk als zonwering fungeert. Kijk eens op onze website www.verandaexclusieve.nl voor een aantal voorbeelden van veranda’s.

Advies

U kunt bij ons terecht voor een gedegen advies en een scherpe offerte voor uw veranda Deurne. Wij kunnen bij u langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn in uw tuin en aan de hand van onze bevindingen kunnen we u een goed advies en een offerte aanbieden. Profiteer van een waardevermeerdering van uw woning door meer leefruimte te creëren. Langer genieten van zwoele zomeravonden of van nazomeravonden die wat frisser zijn, het kan allemaal. U kunt kiezen voor het plaatsen van ritzscreens. Dit zijn zijwanden die geplaatst worden en die u kunt laten zakken op frissere dagen of omhoog kunt doen op de warmere dagen.

Ritzscreens

Kiest u voor uw veranda Deurne voor ritzscreens dan heeft u de keuze uit diverse materialen en kleuren. Er zijn ritzscreens waarbij er niet van buiten naar binnen kan worden gekeken, maar wel andersom zodat u het mooie zicht op uw tuin niet verliest. Voor deze screens zijn kasten en geleiders te koop die, zoals de doeken, verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen. Een ongekend aantal mogelijkheden zijn er met betrekking tot veranda’s. Ze zijn geheel aan de stijl van uw woning aan te passen. Kijk voor ideeën op onze website en vraag een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Veranda Helmond Ligger
Veranda Helmond Bardolino
Veranda Helmond Goot

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past. Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig. Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

  • Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.
  • Tegen geluidsoverlast
  • Geeft privacy
  • Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.
  • Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken. Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen. Lees meer