Veranda dak maken

Wat dacht u van het idee dat u, ondanks dat het wellicht al wat kouder begint te worden, in het najaar nog steeds lekker in uw tuin kunt zitten? Of dat u lekker buiten zit terwijl de temperatuur aangenaam is maar het even regent? Geloof ons, dat kan door een veranda te laten installeren door ons.

In de meeste uitgeklede vorm is een veranda niet veel meer dan een dak boven uw hoofd. Dat zorgt ervoor dat u altijd lekker droog zit maar ook dat de felle zon wordt tegengehouden. Zo’n veranda dak kunnen wij voor u maken en installeren.

Voor het maken van een veranda dak kom je naar Veranda Exclusieve

Voor ons is het vrij eenvoudig om een veranda dak te maken. Dat kan onder andere uit hout. We zorgen voor een schuine afloop en natuurlijk voor goten zodat het eventuele regenwater wordt afgevoerd. Om het veranda dak te ondersteunen maken we een aantal kolommen. Een dergelijk veranda dak is vrij eenvoudig tegen bestaande bouw aan te realiseren.

Natuurlijk hoeft u niet per se voor hout te kiezen wanneer u een veranda dak door ons laat maken. U heeft de keuze uit diverse hoogwaardige materialen waaronder aluminium en glas. Er is voor ieder wat wils.

U kunt ook een heuse tuinkamer door ons laten realiseren

De keuze voor wat betreft veranda’s die wij bieden is vergaand. Het laten maken van een veranda dak is eenvoudig. Maar u kunt door ons ook een veranda laten installeren met zijwanden die al dan niet geopend kunnen worden. Er is de mogelijkheid om complete vloeren in de veranda aan te laten brengen. En natuurlijk zorgen wij desgewenst ook voor een compleet lichtplan, zodat u ‘s avonds in het donker toch gewoon uw boek kunt blijven lezen,

In onze showroom in Helmond kunt u een groot aantal verschillende soorten verandaconcepten komen bekijken. Aan u de keus: laat u een relatief eenvoudig veranda dak maken of gaat u voor een complete tuinkamer?

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer