Veranda aan huis

Stelt u zich eens voor hoe u tot in de late nazomer, wanneer de avonden al wat koeler worden, tot laat buiten kunt blijven zitten op uw eigen veranda aan huis. Heerlijk toch? De veranda is de meest simpele manier om een vaste overkapping over een terrasgedeelte te kunnen realiseren. Maar uw veranda aan huis biedt veel meer voordelen dan bijvoorbeeld een grote, stevige parasol.

Op een veranda zit je veel meer beschut en de schaduwwerking is veel sterker. Dat is prettig wanneer u bijvoorbeeld zit te werken aan uw laptop, op uw telefoonscherm kijkt of een boek leest. De lichtval is optimaal en door het aanbrengen van een lichtplan bovendien optimaal naar wens in te vullen. Door de betere beschutting kun je langer op een veranda blijven zitten. En wordt het toch te koud dan is een warmtelamp zo aan de nok van de veranda aan huis gemonteerd.

Geniet langer van ‘buiten’ met een veranda aan huis

Een veranda wordt dikwijls op een verhoging geplaatst. Op die manier heeft men nooit last van bijvoorbeeld regen. Een zomerse bui jaagt veel mensen naar binnen maar op een veranda aan huis kun je gewoon lekker blijven zitten wanneer het hard regent. De weersvoorspelling hoeft niet meer gecheckt te worden alvorens u besluit om vanavond buiten te gaan eten. U kunt met een gerust hart de tafel dekken. Ook wanneer er een buitje komt of de wind wat opsteekt, zit u immers op uw veranda aan huis prima.

Wij van Verandaexclusieve.nl zijn dé expert op het gebied van veranda’s. Ons assortiment varieert van een relatief eenvoudig ‘instapmodel’ tot veranda’s met windvaste ritzscreens en zelfs veranda’s met vaste wanden. Daarmee maakt u van uw veranda een heuse tuinkamer. Neem contact met ons op om de specifieke wensen die u heeft ten aanzien van uw veranda aan huis met ons te bespreken.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer