Screens voor uw veranda

Screens hebben diverse functies waarvan de belangrijkste zijn het filteren van het zonlicht en het realiseren van winddichtheid. Daarnaast bieden ze privacy. Het is dan ook niet voor niets dat screens van glasvezeldoek dikwijls worden toegepast op een veranda.

Een veranda screen heeft dikwijls het karakter van een ritsscreen. Het doek wordt dan over de totale lengte in de geleiders geritst. Op die manier wordt het strak gespannen over een relatief groot oppervlakte. Van binnenuit kijkt men eenvoudig naar buiten terwijl veranda screens van buitenaf juist privacy bieden. Ze hebben bovendien de functie van hor waardoor u lekker buiten op uw veranda kunt zitten zonder dat u daarbij eindeloos wordt lastig gevallen door muggen en andere nare insecten.

Verschillende veranda screens toepasbaar

Screens zijn oprolbaar in een kast. Deze is samen met de geleiders waardoor zij zich bewegen te verkrijgen in meerdere kleuren en vormuitvoeringen. Ook t.a.v. de toegepaste doeken zijn er legio opties. U kunt de stijl van de screens voor uw veranda of serre dan ook helemaal afstemmen op de stijl van uw woning.

Tevens kunt u kiezen uit meerdere bedieningsmechanismen voor uw veranda screen. Ze kunnen worden neergelaten en opgehaald d.m.v. een band, een draaistangconstructie en voor de liefhebber kunnen wij ook een automatisch-elektrische aandrijving realiseren. Deze is bedienbaar d.m.v. een handschakelaar of met een afstandsbediening.

Gun uzelf de luxe en het gemak

Screens voor uw veranda vormen een ware uitkomst. Ze laten u genieten van het buitengevoel en de frisse lucht, maar nemen alle ongemakken weg. Zonweringenrolluikenexpert.nl en verandaexclusieve.nl zijn beide initiatieven van de Firma Van Dijk zonweringen en rolluiken BV in Helmond. Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor het plaatsen van veranda screens. Wij kunnen zelfs de hele veranda voor u ontwerpen en realiseren. Ook daarvoor bieden wij binnen ons bedrijf meerdere mogelijkheden aan.

Kom ze gerust allemaal bekijken in onze showroom aan de Engelseweg in Helmond.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer