Luxe veranda of overkapping biedt absolute meerwaarde

We zien u al zitten daar in uw heerlijke tuin in Lieshout. In uw luie tuinstoel en wellicht met een ‘pilske’ erbij van een niet nader te noemen merk. Buiten zijn is genieten. Maar zowel de felle zon als de wind en de kou ‘jagen’ u soms helaas al vroeg in het najaar naar binnen. Met een veranda of overkapping van Verandaexclusieve.nl in uw tuin kunt u heel comfortabel gewoon blijven zitten.

Wij hebben onder andere een aluminium overkapping en veranda in ons leveringsprogramma voor u. Die is snel en kostprijsvriendelijk te realiseren; Bestand tegen alle denkbare weersomstandigheden. Qua onderhoud heeft u geen enkel kind aan deze overkapping want aluminium systemen zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

Een heerlijke terrasoverkapping in uw tuin in Lieshout

Als verandaspecialist leveren wij met regelmaat systemen voor particulieren in de omgeving Lieshout. Wanneer u dat wenst tonen wij u referentieprojecten direct bij u om de hoek. Of kom kijken in onze showroom in Helmond.

In Veranda exclusieve Van Dijk vindt u een totaalpartner op het gebied van zowel onderhoud, reparatie als realisatie van veranda’s en overkappingen. Functioneert de afwatering niet naar behoren? Wij zijn al onderweg ter reparatie van uw veranda of overkapping.

Toch zelf onderhoud aan uw luxe overkapping verrichten

Een aluminium veranda is onderhoudsvrij in constructieve zin. Reiniging van onderdelen is natuurlijk wel zo nu en dan wenselijk. Als specialist in veranda reparatie en onderhoud, raden we u daarbij een aantal dingen aan:

  • Vermijd gebruikt van hogedrukreinigers;
  • Omwikkel het uiteinde van ladders met zachte stof wanneer u ze tegen de aluminium overkapping plaatst t.b.v. onderhoud;
  • Gebruik geen agressieve chemicaliën t.b.v. uw veranda in Lieshout.

Reiniging bij wijze van onderhoud verricht men bovendien het beste met een uitschuifbare raamwisser. Er zijn lengtes beschikbaar in de handel tot wel 3 meter.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer