Ritsscreens

Heeft u al een veranda geplaatst en wilt u toch nog meer van uw tuin genieten, dan raden wij u aan om ritsscreens Helmond te plaatsen. Ritsscreens geven de mogelijkheid om wel van binnen naar buiten te kijken, maar niet andersom. Optimaal van uw tuin genieten, ook in de wat koudere maanden, het kan. Vraag nu een scherpe offerte of kijk voor voorbeelden op onze website www.zonweringenrolluikenexpert.nl en maak alvast een schets met hoe u het zou willen indelen. De screens zitten erg stevig omdat ze vastzitten in zogenaamde geleiders. Het is dus mogelijk om ze van beneden naar boven te schuiven.

Helemaal dicht

Ze zijn dus helemaal tot op de grond dicht te maken of u kunt ze bijvoorbeeld tot op de helft omhoog doen en ze gebruiken om de zon te weren in de warmere maanden. Ritsscreens Helmond vallen daarom in de categorie zonwering. Uiteraard dienen ze ook uitstekend als windscreens in de wat frissere maanden van het jaar. Evenals rolluiken doen ze dienst als warmte bewaarders. U geniet langer van uw tuin met een veranda met ritsscreens. In de wat frissere maanden kunt u toch buiten verblijven wanneer u er een klein elektrisch kacheltje of een gevelkachel in hangt.

Kleur kiezen

Onze screens, geleiders en kasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en zijn dus aan te passen aan de stijl van uw woning en veranda. Wij maken vrijblijvend een passende offerte voor u en vermelden de prijs van de ritsscreens Helmond apart, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de kosten en eventueel de keuze kunt maken of u wel of niet voor de ritsscreens gaat. De ritsscreens zijn gemaakt van glasvezeldoek en daarom is het mogelijk om wel van binnen naar buiten te kijken, maar niet andersom. Dit doek filtert het zonlicht en de warmte en in de koudere maanden houdt het de warmte binnen en de regen buiten. U heeft gegarandeerd meer plezier van uw veranda met ritsscreens Helmond. Bel voor een afspraak met 0492-599465.

Offerte aanvragen

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 2 reviews
 by Fam. Jansen on Veranda Ritzscreens
Screens

Wij maken nog veel meer gebruik van onze veranda dankzij de screens. Echt een aanrader!

 by Linda on Veranda Ritzscreens
Ritzscreens

Ik ben erg blij met mijn ritzscreens! Gr. Linda