Polycarbonaat veranda

Met een veranda is creëer je een relatief eenvoudige overkapping als aanbouw op je huidige leefgedeelte binnen. Daardoor wordt het mogelijk om langer van het buitenleven te genieten, zelfs wanneer het regent. Denk je eens in. Een fraaie transparante overkapping in jouw tuin waardoor de sterrenhemel tot diep in de nacht zichtbaar blijft. Wij als specialist op gebied van veranda’s, adviseren een polycarbonaat veranda.

Een polycarbonaat veranda is supersterk

De weersomstandigheden in Nederland lijken steeds extremer te worden. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat je er huiverig voor bent om een glazen dak op je veranda te laten plaatsen. Natuurlijk is dat een prachtige vorm van terrasoverkapping. Maar wanneer het hagelt, en dat gebeurt tegenwoordig nogal eens in Nederland, dan kunnen de glazen dakplaten zomaar ernstig beschadigd worden en zelfs barsten. Een dure grap.

Tegenwoordig is er echter de optie van een polycarbonaat veranda. Met transparante polycarbonaat platen is je dak, net als bij glas, volledig transparant. Polycarbonaat is echter vele honderden malen sterker dan glas en vormt dus een veilig alternatief. Bovendien is een polycarbonaat veranda lichtgewicht van karakter. Wat dat betreft is dit een ideale optie.

Zijn er dan ook nadelen?

Een veranda met dakplaten van polycarbonaat is minder krasbestendig dan glas. De platen zijn weliswaar bestand tegen hagel en tegen de inslag van stenen maar kunnen er wel krassen door krijgen. Zeker wanneer er takken in de buurt zijn die over de platen kunnen schuren, is het goed om te weten dat dit bij polycarbonaat voor krasvorming kan zorgen. De platen moeten ook uiterst voorzichtig worden gemonteerd door de vaklieden die ze plaatsen. Vanzelfsprekend beschikken onze installateurs over alle vaardigheden om jouw polycarbonaat veranda feilloos te realiseren. Over het algemeen vormt een polycarbonaat veranda een ideaal alternatief voor glazen dakplaten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer