Veranda of overkapping laten realiseren in Bakel

Bakel in de Peelrand was lang geleden een zogenaamde bestuurlijke heerlijkheid binnen het hertogdom Brabant. Vandaag de dag maakt de plaats onderdeel uit van de gemeente Gemert-Bakel. ‘Heerlijk’ is het nog steeds in Bakel, maar dan in meer figuurlijk zin. Want de ruim 4.000 inwoners kennen wij als echte genieters van het buitenleven. Als inwoners van uw dorp kunt u waarschijnlijk genieten van een ruime tuin waarin bovendien veel plaats is voor realisatie van een luxe overkapping.

Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u bij regenachtig weer lekker buiten kunt blijven zitten. Echter ook wanneer de zon erg fel schijnt kan een luxe veranda uitkomst bieden. U zit heerlijk beschut; Die BBQ vanavond gaat met zekerheid door! Veranda exclusieve, een onderdeel van de firma van Dijk uit Helmond, is uw verandaspecialist in Bakel.

Van realisatie van een aluminium overkapping tot onderhoud en reparatie ervan

Wij zien het als onze missie om de mensen in onze regio waartoe ook Bakel behoort, in nog grotere mate van hun tuin te laten genieten. Afgezien van de aanleg van een nieuwe veranda of serre, kunt u bij ons ook terecht voor overkapping reparatie Bakel. Is er sprake van lekkage? Werken de in- en uitwisbare screens niet meer goed? Neem contact met ons op en wij verhelpen het ‘in no time’.

Zowel op het gebied van realisatie van nieuwe verandasystemen als op het gebied van onderhoud en reparatie staan wij bekend om ons prijs gunstige aanbod. Desondanks blijft onze service op het hoogst denkbare peil.

Kies het systeem dat bij u past!

Veel van onze klanten kiezen uiteindelijk voor een aluminium veranda vanwege het lichtgewicht maar bestendige karakter. Onderhoud vergt zo’n overkapping nauwelijks. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld gebruikmaking van hout, dat wel regelmatig reparatie van uw overkapping vergt. Maak vanuit Bakel de korte rit naar onze showroom in Helmond en kom onze systemen stuk voor stuk met eigen ogen bekijken.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer