Overkapping Helmond

De winterdagen lopen weer ten einde dus we kunnen weer gaan genieten van onze tuinen en wat is er dan mooier dan een overkapping Helmond aan je huis te hebben. De leefruimte wordt hierdoor vergroot en met een overkapping die voorzien is van zijwanden kun je langer van mooie avonden genieten. Zijwanden zijn er in overvloed. Glazen, houten, kunststof, schuifwanden, vaste wanden, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te maken. Kijk voor een aantal voorbeelden op onze website www.verandaexclusieve.nl   en doe ideeën op voor de perfecte overkapping. Overkappingen zijn te krijgen in diverse materialen en kleuren.

 

Ritzscreens

Om een overkapping Helmond compleet te maken kun je ervoor kiezen om ritzscreens te laten plaatsen. Ritzscreens zijn gemaakt van glasvezeldoek en hebben de eigenschap dat je wel naar buiten kunt kijken maar diegene die buiten staat dus niet naar binnen kan gluren. De doeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren met of zonder dessin. Voor ieder wat wils. Over de gehele breedte worden geleiders geplaatst en daarin worden de screens geschoven. Op deze manier is het mogelijk om grote breedtes en lengtes te overbruggen. Ritzscreens zorgen ervoor dat je langer buiten kunt zitten omdat ze winddicht zijn, ze filteren het zonlicht en houden de regen tegen.

 

Zijwanden

Buiten de ritzscreens is het mogelijk om in je overkapping Helmond vaste zijwanden te plaatsen. Zoals de ritzscreens zijn ook deze te verkrijgen in diverse kleuren. Je kunt de overkapping of veranda zo helemaal aan de stijl van je huis aanpassen zodat het niet storend is en huis en veranda één geheel worden. Een veranda geeft je huis ook meerwaarde. De leefruimte wordt vergroot, wat ten goede komt aan de verkoopprijs. Wij kunnen bovendien voor een mooie prijs leveren. Reden hiervan is dat we snel kunnen leveren en door de vakkundigheid van onze medewerkers ook snel kunnen plaatsen. Allemaal in uw voordeel. Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan en geniet bij de eerste zonnestralen meteen van je overkapping Helmond.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer