Luxe veranda laten plaatsen via verandaexclusieve.nl

Bent u een persoon die graag buiten in de tuin zit? Verwen uzelf dan door een luxe veranda te laten plaatsen. Met een veranda kunt u heerlijk beschut buiten zitten en langer genieten van het weer. Bij warm weer wordt u beschut tegen de felle zon. Maar juist ook in de vroege lente en in de nazomer is het met zo’n overkapping al mogelijk om heerlijk buiten te verblijven in uw tuin.

Verandaexclusieve.nl is dé leverancier en installateur van luxe veranda’s in de omgeving Oost-Brabant. Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma en kunnen zeker voldoen aan uw specifieke eisen en wensen. Wilt u advies ten aanzien van uw veranda, dan kunnen wij u daarvan voorzien en een conceptschets voor u opstellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heerlijk genieten op uw luxe veranda

Wij leveren onder andere veranda’s van het type Bardolino. Dat betreft een moderne aluminium veranda met polycarbonaat dakbedekking. Onze luxe veranda Rivièra onderscheidt zich van het type Bardolino door hogere kwaliteit en meer mogelijkheden.

Extra luxe wordt een veranda door het aanbrengen  van een spie, complete zijwanden en screens. Vaste zijwanden zorgen voor winddichtheid en veraangenamen het verblijf. Screens filteren het zonlicht. In geval van glasvezeldoek bieden ze goed zicht naar buiten maar beperken ze de inkijk.

Een ritzscreen is windvast. Het betreft zijwanden die over de hele lengte van uw luxe veranda kunnen worden ingeritst. Dit fungeert ook als hor zodat u minder last zult hebben van insecten.

De medewerkers van Verandaexclusieve.nl staan voor u klaar

Bij ons kunt u uw veranda zo luxe maken als u zelf wilt. Wij adviseren u graag over de eindeloze mogelijkheden. Vanzelfsprekend beschikken wij over het (bouwkundige) vakmanschap om uw luxe veranda perfect op te leveren.

Geniet nog meer van uw tuin door een luxe veranda te laten plaatsen.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer