Aluminium veranda

Wat dacht u van een aluminium veranda? Daarmee kunt u tot laat in het seizoen nog lekker buiten zitten. Wordt het ‘s avonds al wat frisser, laat dan een heater installeren en neem er een fleece dekentje bij. Met behulp van een veranda geniet u meer van het buitenleven. Wellicht bent u bang voor het onderhoud dat daarmee gemoeid is, maar dat is absoluut niet nodig.

Door Veranda Exclusieve Van Dijk kunt u een aluminium veranda laten installeren. Wie op zoek is naar een veranda met een hoge kwaliteit en een die onderhoudsvriendelijk is, kiest voor dat materiaal. Harde wind of hagelstenen vormen geen probleem. In tegenstelling tot bijvoorbeeld hout als materiaal, wat dikwijls een wat nostalgischere sfeer schept, oogt een aluminium veranda vaak een stuk moderner.

Benieuwd naar de prijs voor een aluminium veranda?

Laten we eerlijk zijn, een aluminium veranda is duurder dan wanneer u kiest voor het laten installeren van een veranda gemaakt uit hout. Aluminium is een hoogwaardig materiaal. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van een aantal factoren waaronder:

  • Type veranda: kiest u alleen voor een overkapping of laat u ook zijwanden uit aluminium vervaardigen?
  • Daktype: Vanzelfsprekend kunt u een schuin of recht dak uit aluminium laten vervaardigen. Nog mooier wordt uw veranda echter wanneer u dat materiaal combineert met licht doorlatende materialen zoals glas of polycarbonaat.

Nog iets prijziger wordt het wanneer u uw veranda uit aluminium laat voorzien van zonwering of eventueel van een schuifdak.

Veranda Exclusieve Van Dijk heeft jarenlange ervaring met de installatie van veranda’s

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Helmond. Daar vindt u een aantal opstellingen van verschillende soorten veranda’s waaronder een aluminium veranda. U krijgt dan een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is en dat helpt u bij het maken van keuzes ten aanzien van wat u echt wilt.

Maar onthoud goed! Voor een aluminium veranda ga je sowieso naar Veranda Exclusieve Van Dijk.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer