Aluminium overkapping laten plaatsen

Zou u ook wel wat extra leefruimte willen hebben? Wij van Verandaexclusieve.nl Van Dijk kunnen dat heel gemakkelijk voor u realiseren. Dat doen wij in uw tuin. Kies ervoor om een aluminium overkapping op maat door ons te laten ontwerpen en in uw tuin te laten plaatsen. U kunt kiezen voor een relatief eenvoudige overkapping in uw tuin, gemaakt van aluminium of een ander materiaal zoals hout. Maar u kunt die met behulp van zijwanden uitbreiden tot een heuse tuinkamer waar u al vroeg in het seizoen en tot in de late herfst kunt vertoeven en heerlijk van het buitengevoel kunt genieten.

Ook een vrijstaande aluminium overkapping is mogelijk

Nederlanders zijn mensen die graag buiten zijn en die waarde hechten aan verblijf in hun tuin. Helaas is het weer in ons land nogal veranderlijk. U heeft dus niet altijd de garantie dat u droog zit. En zeker de laatste jaren krijgen we ook nog wel eens te kampen met steeds hogere temperaturen die ons dwingen om de schaduw op te zoeken. Laat daarom een aluminium overkapping door ons plaatsen in uw tuin. Wij kunnen die realiseren als aanbouw aan uw woning of op een vrijstaande locatie ergens in uw tuin.

Door een aluminium veranda op maat te laten plaatsen creëert u meer ruimte om te leven, heel het jaar door. Een extra motief om een aluminium overkapping te laten plaatsen is bovendien dat dit een waardevaste investering is die de verkoopprijs van uw huis in de toekomst zal doen stijgen.

Kom langs om een indruk te krijgen

In onze showroom in Helmond krijgt u een goede indruk van ieder type aluminium overkapping dat wij in uw tuin kunnen plaatsen. Wij lichten u graag voor ten aanzien van onze werkwijze en de voordelen van uw keuze voor bijvoorbeeld aluminium. Al meer dan 30 jaar zijn wij hét adres in Helmond voor iedereen die de realisatie van een (vrijstaande) aluminium overkapping overweegt. Kies dus voor Verandaexclusieve.nl Van Dijk.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer