Veranda’s van hout

Verandaexclusieve.nl Van Dijk in Helmond is al vele jaren hét adres voor alles wat te maken heeft met tuinoverkappingen, veranda’s, rolluiken en zonweringen. Ook voor een relatief eenvoudige veranda van hout kunt u bij ons terecht.

Door het plaatsen van een hout veranda creëert u voor zichzelf een plek in de tuin, direct aan uw woning waar u heerlijk beschut kunt vertoeven. Op die manier kunt u zowel vroeger als later in het seizoen lekker van uw tuin genieten. Een aanbouw veranda van hout heeft een natuurlijke en warme uitstraling en schept bovendien een aantrekkelijke sfeer.

Hout veranda via Veranda Exclusieve

Gun uzelf die heerlijke plek in uw tuin! Een veranda van hout biedt u diverse voordelen. Is het in de vroege lente nog koud of soms een beetje regenachtig? U zit dan toch heerlijk droog terwijl u de heerlijke buitenlucht van de beginnende lente al kunt inademen. Verandawanden zijn uit te rusten met heaters waardoor u het in geval van een frisse temperatuur wat aangenamer kunt maken. Veranda’s van hout of andere materialen bieden beschutting tegen de wind. Net zoals u vroeger in het seizoen naar buiten kunt, kunt u ook tot ver in de herfst heerlijk buiten blijven zitten.

En ook in de zomer biedt een aanbouw veranda van hout voordelen. Want wanneer de temperaturen buiten oplopen zit u op onze veranda altijd heerlijk in de schaduw.

Kom kijken naar ons assortiment

Wij beschikken over een fraaie showroom die is gelegen aan de Engelseweg in Helmond. Hier kan men al meer dan 30 jaar terecht voor het aanschouwen van verreweg de meeste producten die wij ins ons assortiment voeren. Ook ten aanzien van de mogelijkheden op het gebied van veranda’s van hout kunt u hier terecht. Wij adviseren u daarnaast graag. Verandaexclusieve.nl Van Dijk zorgt niet alleen voor de levering maar ook voor het ontwerp en de installatie van uw veranda van hout.

Maak van uw droomtuin werkelijkheid en neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer