Veranda van aluminium met glas

In de meest basic uitvoering is een veranda een overkapping die tegen de woning aan wordt gebouwd, of een losstaande constructie met alleen een dak. Daar kan men lekker beschut maar toch aangenaam onder vertoeven wanneer het te warm is of juist gaat regenen. Voor wie graag buiten is, is een veranda een uitkomst. Soms dwingen de omstandigheden ons echter naar binnen, bijvoorbeeld wanneer het waait of het te koud wordt. Een veranda van aluminium met zijwanden van glas biedt u dan echter de mogelijkheid om toch nog langer dat fijne buitengevoel te ervaren.

De optie van een glazen veranda aan een huis

Geen donkere afgesloten ruimte maar een transparante tuinkamer die, indien deze voorzien wordt van schuifwanden, naar wens kan worden geopend en gesloten. Een glazen veranda aan een huis is een verlengstuk van zowel woning als tuin. In een dergelijke ruimte bent u zowel binnen als buiten tegelijkertijd. Wij realiseren met veel plezier en grote deskundigheid voor u een veranda vervaardigd uit lichtgewicht, stijlvolle maar oersterke profielen van aluminium. Daartussen kunnen naar wens platen van glas of een ander transparant materiaal worden bevestigd. Op die manier is uw ruimte overdags altijd op natuurlijke wijze verlicht. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld uw kunstzinnige activiteiten in een dergelijke ruimte wilt bezigen, zoals schilderen of boetseren.

Zeer stijlvolle mogelijkheden

Een glazen veranda aan een huis voorzien van glazen panelen is een lichte, moderne constructie die veel functionaliteit biedt. Hierin laat u ook met gemak een moestuintje groeien als ware het een kasconstructie.

Wilt u weten wat een veranda uit aluminium en glas u gaat kosten, dan kunt u op onze website verandaexclusieve.nl razendsnel een indicatieve offerte van ons ontvangen. Dat vormt voor veel van onze klanten het startpunt om nader in gesprek te gaan zodat wij hen kunnen assisteren en adviseren ten aanzien van de invulling van hun specifieke behoeften. U kunt dan ook een bezoek brengen aan onze showroom waarin wij diverse concepten van materialen en constructies ten aanzien van veranda’s maar ook zonweringmogelijkheden tentoonstellen.

Veranda Exclusieve Van Dijk. Een begrip op het gebied van betaalbare veranda’s en zonwering. En dat al 30 jaar lang.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer