Veranda aan huis

Een veranda aan huis is een waardevolle toevoeging aan uw intieme leefomgeving. Zeker wanneer u een echte genieter ten aanzien van het tuin- en buitenleven bent, zorgt een dergelijke aanbouw voor veel extra woonplezier.

Ons bedrijf staat al decennia bekend als dé specialist met betrekking tot de levering en realisatie van verandaconstructies. Wij bieden opties voor iedere budget en in iedere stijl. U heeft de keuze uit onbeperkte afmetingen maar ook ten aanzien van het kleurgebruik en de gebruikte structuren zijn er vele mogelijkheden. Bent u zelf een klusser en wilt u besparen op uw investering? Wij bieden zelfs zelfbouw systemen aan. Op het gebied van uitbestede projectrealisatie is een houten veranda aan huis echter de meest prijsgunstige optie.

Dichte veranda aan huis voor nog meer comfort

Een veranda aan huis vervaardigd van hout biedt een natuurlijke look, gezelligheid en sfeer. Een houten veranda kan aan huis vast gemaakt worden of als losstaande overkapping elders in uw tuin wanneer u daar de ruimte voor heeft. Het is mogelijk om de constructie open te laten, dan zit u altijd droog en voelt u de buitentemperatuur steeds waarheidsgetrouw. Wilt u eerder en langer in het seizoen van uw ‘buitenkamer’ genieten, kies dan voor een dichte constructie aan huis. De zijwanden van uw veranda zijn namelijk op verschillende manieren permanent of ad-hoc uit te rusten met wandconstructies van allerlei materialen zoals glas, hout of d.m.v. flexibele ritsscreens.

Laat het over aan dé specialist

Van een open houten veranda aan huis tot een luxe dichte veranda aan huis. Voor realisatie van een dergelijk project in welke vorm en oplossingsrichting dan ook, neem je het beste eerst een kijkje in de showroom van Van Dijk in Helmond. Daar vindt u een uitgebreide opstelling van mogelijkheden. Ook voor additionele zonwering kunt u bij ons terecht.

Veranda Exclusieve Van Dijk is met recht al meer dan 30 jaar een begrip op verandagebied in de regio Helmond. Profiteer van onze expertise en ons prijsgunstige aanbod!

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer