Overkapping in uw tuin van hout

Onze showroom aan de Engelseweg in Helmond is al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres van waaruit Willem van Dijk zijn bedrijf Van Dijk Zonwering exploiteert. Wij zijn ook expert op het gebied van alles wat met veranda’s te maken heeft. In dat opzicht bieden wij een breed assortiment aan dat varieert van een eenvoudige overkapping aan huis van hout tot een complete tuinkamer met (glazen) zijwanden.

Alle klanten die wij als verandaexclusieve.nl mogen verwelkomen hebben één ding gemeen, ze beleven ontzettend veel plezier aan hun tuin. Vrijwel iedereen zit graag in de tuin als het mooi weer is maar het kan daar soms ook onaangenaam worden. Een eenvoudige overkapping van hout brengt dan vaak al uitkomst.

Wij realiseren in uw tuin een overkapping van hout

Laat ons een vaste houten overkapping realiseren in uw tuin. Dan heeft u altijd een plekje waar u beschut zit. Wanneer het regent en kouder wordt kunt u daar nog steeds aangenaam vertoeven. U zit droog en door middel van heaters kunt u ook aangename warmte genereren. Heeft u een Bbq gepland dan valt die niet in het water wanneer het begint te regenen. Verplaats de hele aangelegenheid gewoon naar een plek onder uw hout overkapping.

Ook wanneer het juist warm wordt en u graag de schaduw even opzoekt is een overkapping aan huis van hout ideaal. De temperatuur is onder uw overkapping van hout vaak net wat aangenamer dan wanneer u in de felle zon moet zitten. Zo kunt u toch lekker buiten blijven vertoeven.

Veel mogelijkheden via verandeexclusive.nl.

Klop bij ons aan voor het plaatsen van een houten overkapping of kom de mogelijkheden in onze showroom bekijken met betrekking tot een luxe veranda. U kunt dan ook meteen een kijkje nemen naar de andere zaken in ons assortiment zoals rolluiken, zonneschermen en screens. Van Dijk Zonwering maakt een verblijf in en om uw woning een stuk aangenamer.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer