Aluminium veranda

Wie een veranda aan huis wil laten plaatsen, heeft in beginsel de keuze uit een exemplaar van aluminium of hout. Het een is niet per se beter dan het ander. Het is maar net waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat. Hetgeen u prefereert zal ook samenhangen met de uiterlijke kenmerken van de woning. Aluminium veranda’s hebben een moderne en degelijke uitstraling, terwijl hout zorgt voor een gezellige en karakteristieke sfeer.

Wij van verandaexclusieve.nl realiseren met alle plezier een veranda overkapping uit aluminium voor u, waardoor u langer in het seizoen optimaal van uw tuin kunt genieten.

Voordelen aluminium veranda's

Afgezien van het moderne karakter biedt aluminium als materiaal dat toegepast wordt voor de bouw van uw veranda, een aantal specifieke voordelen. U kunt een dergelijke constructie namelijk laten ombouwen tot een complete tuinkamer met glazen schuifwanden en of ritzscreens. Op die manier is het mogelijk om de aluminium veranda snel zowel een open als een gesloten structuur te geven. Het aluminium isoleert goed waardoor u zelfs bij lage buitentemperaturen en bij harde wind prettig in deze extra ruimte aan huis kunt vertoeven.

In de basis bieden wij 2 versies van de veranda van aluminium aan. De Bardolino is ons basismodel met een buitengewoon aantrekkelijke prijs. Het topsegment van onze aluminium veranda’s wordt echter gevormd door de veranda Rivièra die van kwalitatief betere materialen gemaakt is en gecombineerd kan worden met legio extra mogelijkheden. Met dit type is onder andere de realisatie van grotere overspanningen mogelijk.

Uw wensen staan centraal

Van een eenvoudige veranda overkapping uit aluminium tot een compleet af te sluiten ruimte o.b.v. ritzscreens en zijwanden: wij hebben ervaring met de realisatie van oneindig veel systemen op maat en bieden u oneindig veel mogelijkheden. Nodig ons vrijblijvend uit aan huis en wij denken graag met u mee in het ontwerp.

Een aluminium veranda: ga ervoor naar verandaexclusieve.nl, een onderdeel van Van Dijk Zonwering uit Helmond.

Offerte aanvragen?

Onze andere producten

Bardolino

Bardolino
De veranda ‘Bardolino’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda. Snel leverbaar in verschillende kleuren.

Lees meer

Rivièra

Rivièra
Veranda Rivièra maakt het door de zwaardere kwaliteit mogelijk een grote overspanning te maken.

Lees meer

Iseo

Iseo 
Veranda Iseo is de meest exclusieve veranda uit onze collectie. Dit uit zich in een nog hogere kwaliteit en uitgebreidere keuzemogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 3 type goten.

Lees meer

Ritzscreen

Ritzscreens geven bescherming tegen zon, wind en regen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer

Spie

Een spie is een fraaie toevoeging aan uw veranda. Een spie sluit het dak van uw veranda van de onderkant af, waardoor wind en regen wordt tegengehouden.

Lees meer

Zijwanden

Met een zijwand vergroot u het comfort van uw veranda. Hierdoor kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar genieten van uw veranda.

Lees meer